Från det ena till det andra.

  2012-02-28 / 22:52:56 / Hästrelaterat / 0 KOMMENTARER
varning för rörigt och konstigt inlägg bara saker som ploppar upp i huvudet och som jag tycker och känner.
Åh. Är så himla sugen på att vara med och tävla hoppning. Men ah, det går ju åt helvete direkt eftersom jag då inte har någon häst att tävla. Blir så avundsjuk när jag läser om hur taggade alla är på att fara och tävla. Känns typ som att det tar stopp i ridningen snart, känns inte som att jag kommer ta mig någonvart. Jag vill tävla, men det går inte. Jag vill bli något inom ridning, men det går inte. Jag vill kunna ta steget, men det går inte. Är det värt all tid, all svett och alla tårar? Jag vill egentligen inte bli ridlärare, och kommer nog inte kunna skaffa häst förän jag är typ pensionär känns det som. Jag vill ha en häst NU som jag kan skapa band med. Planera och träna inför tävlingar som vi ska delta i. Utvecklas med. Visst, ridskola ger mycket, men till en viss gräns typ. Att ta hand och hjälpa till med andras hästar ger ju också en del, men även det till en viss gräns. Så tycker jag i alla fall. Jag är verkligen glad att jag har den "hästvärld" som jag har idag, men jag vill ha en egen häst. 8UROIEWDSHAUP0PORFJD damp.

A'gissa 28/2

  2012-02-28 / 21:40:40 / Riddagbok Innertavle / 0 KOMMENTARER
Hoppning med A'gissa idag. Orkar inte skriva banan för den va lite krånglig hehe. Men det kändes bra, dock blev hon lite lat så jag var tvungen att driva ordentligt direkt efter hindret. Men det kändes bra iaf, hon gör jättemjuka språng. Kommer inte ihåg senast jag hoppade med henne, om jag ens har gjort det, så det kändes ändå bra!
Foton från Umetrio

-

  2012-02-28 / 16:32:22 / Övrigt / 0 KOMMENTARER

Nothing hurts more than realizing he meant everything to you,

but you meant nothing to him.


Tisdag 28/2

  2012-02-28 / 09:49:35 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Har bara en lektion idag. Slutar snart så tar 10.20 bussen in till stan. Sen ska jag fara och va med pappa då han jobbar för han får typ inte vara själv, så då ska jag vara där som typ övervakare ehehe. Sedan kl 14 så ska jag fara till ortopeden och kolla mina fötter. Ikväll är det ridning i Innertavle!

Q/A typ

  2012-02-28 / 09:15:44 / Question/Answer / 0 KOMMENTARER
matilda om Elvira 19/2:
Åh är det inte världens finaste häst? Himmel vad jag saknar henne!:) Ser bra ut!=)
-
Hon är verkligen fin! Kom och hälsa på nån gång vetja!:D Tack så mycket, dock äre ju första gången jag ridit henne så har inte hittat alla knappatna än:)

Lite bättre.

  2012-02-27 / 21:59:59 / Hästrelaterat / 0 KOMMENTARER
Dagen blev lite bättre då jag fick mysa och pyssla med Luna en liten stund i stallet. Behövdes kjl.

Äcklig dag

  2012-02-27 / 13:18:50 / Vardag / 0 KOMMENTARER
  • plattången bröt av typ en såhär tjock >----< hårslinga på mitten imorse.¨
  • rester till lunch på skolan (när fan åt vi kassler?!) eller ja, åt och åt. kollade med avsmak och åt ingenting...
  • har körkortsteori i två timmar efter skolan, kommer hem kvart över 6 ikväll.
JAG ÄR HUNGRIG!!!!!!!!!!!!!

-

  2012-02-25 / 21:59:29 / Övrigt / 0 KOMMENTARER

Just nu...

  2012-02-23 / 18:24:20 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Nutella, björnbär/hallon och nyaste OTH avsnittet. Det är vad min kväll består av.

Kilkenny 21/2

  2012-02-22 / 19:43:53 / Riddagbok Innertavle / 0 KOMMENTARER
Bakdelsvändingar och tempoväxlingar. Haha, han hade jättesvårt med vändningarna åt vänster, men åt höger gick det bättre. Men i slutet gick det ändå bättre och han kunde göra vändningarna i en fin form. Tränade även lite sluta i galoppen i båda varven och han gick som en klocka i jättefin form. I slutet då vi travade av så hade han en lång och låg stadig form. Lite stretigt var det stundvis, men när han slappnade av så var han jättefin! Nästa vecka ska vi hoppa bana och vi fick önska hästar, önskade att ha A'gissa eller Gandur. Känns som en spännande utmaning då jag bara hoppat med Apollo där på ridskolan ett bra tag!
-
Och på fredag så ska jag och Alexandra förhoppningsvis ut på en härlig tur i Innertavle. Hon med Pumba och jag med Apollo!♥

Onsdag 22/2

  2012-02-22 / 18:22:02 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hade bara två lektioner idag. Började dagen med ett gott skratt iaf. Olivia som skulle åka tåg med mig tog fel på tiden med en hel timme (för tidigt) och gick sedan till Östra Gymnasiet istället för Umeå Östra hehe. Nä, men vi gjorde inget speciellt på mentormötet, och på idrotten så hade vi cirkelträning och avslutade med yoga. Tog tåget hem med Alice 11.54, så var hemma typ kvart i 1. Har sen dess typ bara legat i sängen och kollat på film. Har arbetat mig igenom Black Swan, Up och nu har jag precis börjat kolla på Schindler's list. Är ensam hemma, förutom katten då, och det är ändå ganska skönt. Slutar tidigt imorgon också eftersom vi inte har någon ridning (lärarna är på GHS med 3orna......) så då kommer jag hem tidigt då också! Skönt. Nä, nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

Bortförklaring...

  2012-02-22 / 13:35:31 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Borde egentligen städa mitt rum, men har världens bästa bortförklaring! Katten ligger och snarkar under sängen så vill inte väcka honom hehehehhee...

21/2 2010

  2012-02-21 / 22:36:55 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Två år sedan nu. Jag saknar dig morfar.

Tisdag 21/2

  2012-02-21 / 17:19:33 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ursäkta för dålig uppdatering, men har inte haft nån blogglust.
Igår tog jag hand om Luna, fina hästen. Vi red över åkern två gånger för jag hade lite bråttom. Hon var jättesnäll så vi tog en liten galopp också ♥
Idag så har 2orna på Liljaskolan haft friluftsdag, så då åkte vi iväg till Agnäsbacken. Vi hade riktigt nice väder och alla var glada. Dock slutade dagen med två ambulansturer, men man förväntar sig nästan att något ska hända när det är nåt sånt här.. Men det var en riktigt rolig dag i allafall, skönt att slippa sitta i skolan;) Nu har jag ätit middag och väntar på att klockan ska bli halv sju så jag kan fara till stallet och dagens ridning! Skriver om det ikväll eller imorgon.

sne bild från dagen, men den visar hur härligt vi hade det:D

Elvira 19/2

  2012-02-19 / 22:04:18 / Foto / 1 KOMMENTARER
"Provred" Elvira idag. Alexandra (min bästa maskot♥) var med och fotade så här kommer några bilder!
hahaha lika som bär eller?:]

taggad häst..

GLÄDJEN SOM UPPSTÅR...

  2012-02-18 / 18:49:39 / Hästrelaterat / 0 KOMMENTARER
...NÄR MAN FÅR ETT SAMTAL FRÅN OKÄNT NUMMER OCH SEDAN FÅR ETT JÄTTEGLATT BESKED AV DEN PERSONEN!!!!!!

Bilder från i tisdags

  2012-02-18 / 16:49:16 / Foto / 0 KOMMENTARER
Har fått bilderna av Matilda nu, så här får ni tre stycken. Enjoy.
Nej, jag blir inte bra på kort...

4st

  2012-02-16 / 21:39:26 / Övrigt / 0 KOMMENTARER

Nelly 16/2

  2012-02-16 / 20:15:12 / Riddagbok Vännäs / 0 KOMMENTARER
Det blev växlat så vi hade dressyr idag och hoppning imorgon.
Hade aldrig ridit Nelly förut så det var lite spännande. Vi skulle arbeta med takt, lösgjordhet och stöd. Vilket i slutet kändes jättebra. Vi arbetade mycket på volter. En 8m, en 10m och en 15m volt. I traven så kändes det jättebra, hon hade en jättebhaglig trav att sitta ner i så det hjälpte jättemycket! Ibland så blev det lite stretigt, men det var mitt fel. Men jag är jättenöjd med passet iaf, Pernilla sa också att det såg jättebra ut. I galoppen så blev det kaos så tänker inte gå in på det, förutom att det gick bra det lilla jag galopperade. Jättefin häst att rida i dressyren iaf!

Jävla tåg...

  2012-02-16 / 10:22:33 / Vardag / 0 KOMMENTARER
tåg fryser inte fast... det är bromsarna som fryser. dumfan.

Onsdag 15/2

  2012-02-15 / 21:27:58 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Idag har varit en ganska bra dag ändå. Fast på ett sätt ganska dryg.
Mentormöte, idrott, lunch, bild. På mentormötet så pratade vi om typ Italien och det. På idrotten så pratade vi lite ergonomi och sen hade vi lite huvudmassage. Tyckte faktiskt om lunchen idag också, tummen upp. Egentligen skulle vi ha dubbeltimme i bild (3timmar), men läraren skulle på möte så vi slutade så vi kunde ta tio över 2 bussen hem. Ikväll så har jag varit på mediamarkt med mamma, och nu pratar jag med Marcus och Jakob på skype. Har pratat med Marcus i lite mer än en timme, bland annat så har vi pratat om bilar... Haha, lite chockad kille då jag började fråga massa om en speciell bil:] Ska försöka sova tidigt idag då det är långdag imorgon. Börjar halv 9 och tar 16.43 tåget hem...
Nu ska jag fortsätta jävlas med småpojkarna hehe.

småglin....

Kilkenny 14/2

  2012-02-15 / 15:59:02 / Riddagbok Innertavle / 0 KOMMENTARER
Igår var det framdelsvändningar och galoppfattningar som vi skulle hålla på med.
-
Det gick jättebra, Kenny var jätteduktig! Det enda var väl att han bet tag i bettet och stretade till höger, men det blev bättre efter ett tag. Han gjorde jättefina skänkelvikningar. En av övningarna som vi gjorde var att rida på en vanlig volt nere vid C och när vi kom till medellinjen så skulle vi göra en lite spetsigare volt, så att vi kom helt rakt mot A... Ja, jag suger på att förklara, men förhoppningsvis så förstår ni. På den rundare volten skulle vi trava och på den spetsiga skulle vi skritta. På den runda höll jag på med lite bogen in, öppna och sluta för att hålla han sysselsatt. Där blev han verkligen superfin! Lite stret och så, men sedan slappnade han av och gjorde det jättebra. Sedan bytte vi traven mot galopp, och det gick också bara bra!
-
En annan övning som vi gjorde var att vi skulle rida som en ruter. Då skulle vi först trava mellan varje bokstav och vid spetarna skulle vi göra framdelsvändning. Sedan bytte vi traven mellan C och E, A och B mot galopp. Det funkade bra till en början, men sedan blev han less och började streta emot i framdelsvändningarna. Sist då vi skulle trava av dom i lång och låg form så var han verkligen jättefin. Kunde hålla nästan längst ut på tyglarna och han gick ändå jättefint i en lagom takt!
-
Alice var där och fotade, så ska se om hon kanske fick nån bild på mig och Kenny:)


två fina bilder på Kenny från Umetrio

Tisdag 14/2

  2012-02-14 / 20:53:46 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ridningen gick super ikväll, skriver mer om det imorgon!
Nu ska jag bädda ner mig under täcket, äta chokladhjärtan och kolla på Valentine's day, drömma lite...


Gina Tricot

  2012-02-14 / 16:40:31 / Övrigt / 0 KOMMENTARER

tre tröjor från Gina som jag gärna skulle ha i garderoben


Alla ♥ dag

  2012-02-13 / 21:11:53 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Imorgon är det alla hjärtans dag... Jag känner bara, K forever alone.

425457_2868864198460_1165476335_32482053_1426555505_n_large

395509_322739154444533_100001253543206_1005229_1663251554_n_large

Tillbaka...

  2012-02-13 / 20:51:50 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Nu ska jag försöka börja blogga som vanligt igen.
Kommentera gärna och säg vad ni vill läsa om, nåt speciellt kanske?

övertrött tjej i Kiruna...

Så mycket saker.

  2012-02-12 / 19:43:46 / Hästrelaterat / 1 KOMMENTARER
Åh. Det är så mycket saker som jag vill ha just nu. Pengarna räcker ju inte till... Fan att man inte är rik.
Just nu är det en Kingsland väst och som står längst upp på listan...


Bloggpaus...

  2012-02-10 / 14:43:16 / Vardag / 1 KOMMENTARER
...på obestämd framtid.

Sindarve!

  2012-02-08 / 19:33:37 / Hästrelaterat / 1 KOMMENTARER
I sommar så ska jag och bästa Alexandra åka till Gotland på ridläger!
I 10 dagar så ska vi umgås med den här fina hästrasen! ♥
ÅÅÅÅÅÅH jag är så taggad!!!!!
Alla bilder är tagna av Alexandra

Om man ändå hade häst...

  2012-02-06 / 11:05:12 / Hästrelaterat / 0 KOMMENTARER

Lapplandsresan.

  2012-02-05 / 17:58:12 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Resan till Lappland var verkligen jätterolig och lärorik! Kommer skriva om resan på skolbloggen sedan, så om ni vill läsa om den så får ni läsa där. Bilder kommer och komma upp där senare. Tänkte bara berätta det.

Hemma!

  2012-02-04 / 21:58:32 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Nu är jag hemma igen! Tänkte bara berätta att vi överlevde kylan i Jokkmokk, även om det var nära att vi strök med...

Dag tio: En bekännelse.

  2012-02-04 / 12:50:00 / Listor / 0 KOMMENTARER
Jaha.. Och vad ska man skriva här då...? Skriver bara något personligt om mig istället?
-
Jag vågar inte vara kär. Jag vågar inte öppna upp mig och falla för någon. För att jag är rädd att bli sårad. That's it.

Jokkmokk

  2012-02-03 / 23:58:13 / Vardag / 0 KOMMENTARER
chillar i ett sommarvarmt Jokkmokk (ca -40ºC). Konstigt att det inte är några mygg här? Skriver mer imorgon då jag kommer hem, eller på söndag.

Dag nio: Två favoritlåtar.

  2012-02-03 / 12:39:00 / Listor / 0 KOMMENTARER
Just nu är det:

Dag åtta: Tre saker du tycker är avtändande.

  2012-02-02 / 12:25:00 / Listor / 0 KOMMENTARER
När man är dryg och kaxig
När man luktar illa
När man tar saker för givet

Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.

  2012-02-01 / 12:18:00 / Listor / 0 KOMMENTARER

BYE BYE

  2012-02-01 / 07:59:35 / Vardag / 0 KOMMENTARER
NU ÅKER JAG TILL LAPPLAND! OM DU SAKNAR MIG FÖR MYCKET SÅ FINNS JAG PÅ TELEFEONEN, 0768155560 ♥
Tror inte vi kommer ha nåt internett så dålig uppdatering till på lördag kväll.